شناخت ساختار باطری سرب اسیدی

شناخت ساختار باطری سرب اسیدی

باطری‌ های سرب اسید را بیشتر بشناسیم

حجم زیادی از سرب در جهان برای ساخت باطری های سرب اسیدی استفاده می شود، باطری های سرب اسیدی کاربرد زیادی در یو پی اس ها دارند، باطری ها را نباید بیشتر از 6 ماه انبار کرد.

در این مقاله تلاش می کنیم تا شما را با باطری های سرب اسیدی آشنا کنیم، یکی از ویژگی های بارز در صنعت باطری این است که بتوانیم باطری را دوباره شارژکنیم و مجددا از آن استفاده کنیم.

همچنین این امکان را داشته باشیم که دشارژ باطری با جریان بالا صورت گیرد، به همین دلیل باطری های نیکل کادمیوم و سرب اسید نقش اساسی در تامین انرژی یو پی اس ها را دارند.

شناخت ساختار باطری سرب اسیدی

باطری سرب اسید

شناخت ساختار باطری سرب اسیدی

اختراع این دو نوع باطری بر میگردد به یک قرن پیش و به همین دلیل هرچقدر که زمان میگذرد و تکنولوژی به سرعت پیشرفت می کند، باطری های مختلفی تولید شده است. باطری های سرب اسیدی یکی از پرکاربرد ترین باطری ها می باشند.

شناخت ساختار باطری سرب اسیدی

باطری های سرب-اسید (Lead-Acid Battery)

شناخت ساختار باطری سرب اسیدی

برای اولین بار در سال 1859 باطری های سرب اسیدی توسط یک فیزیکدان فرانسوی به نام Gaston Planté به عنوان باطری که دارای قابلیت شارژ مجدد می باشد به بازار ارائه شد.

80 درصد از کل مصرف سرب دنیا در ساخت باطری های سرب اسیدی استفاده می شود زیرا تعداد استفاده کنندگان این نوع باطری بسیار زیاد هستند.

قیمت باطری های سرب اسیدی نسبت با دیگر باطری های مشابه پایین تر است، باطری های سرب اسیدی با قابلیت جریان دهی لحظه ای بالا، خود را به بهترین انتخاب برای مصرف های گوناگون مانند: خودرو ها، کشتی ها و به خصوص یو پی اس ها قرار داده است.

باطری های سرب اسیدی علاوه بر حسن های زیادی که دارد، دارای ضعف هایی هم می باشد که یک نمونه از آن وزن و حجم بالا می باشد. باطری های سرب اسیدی حساسیت و ناپایداری بالاتری نسبت به باطری های نیکل کادمیوم در زمانی که باطری به طور کامل دشارژ می شود دارد.

Spread the love